Lajmet

Flammifer Dhe Flamark mbajnë prezantim të Përbashkët

By 17 Mars, 2022 No Comments

Flammifer dhe Flamar mbajnë prezantim të përbashkët të Flammifer FF T- 1000. Ajo është një paisje e madhe zjarrëfikje me dy akse.