Partnerët

Ne si kompani lidere për prodhimin e paisjeve të superstrukturave për emergjenca civile, ne ju gjëjmë zgjidhjen cdo sfide. Me mbi 580 klient të kënaqur, përshkak te cmimit dhe te kualitetit, ne iu japim klienteve tane siguri maksimale që ju duhen. Për momentin jemi duke operuar ne tregun kroat dhe evropian dhe jemi të lumtur që të zgjerojmë tregun tonë. Për momentin jemi duke kërkuar partner dhe distributor për paisjet që prodhohen tek ne. është në interesin tonë që në qoftë se jemi në industrinë e njejtë të diskutojmë si të zhvillojmë biznesin së bashku. Mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet emailit për të diskutuar për cdo kërkesë tuajen. Mos humbni rastin te jeni partner biznesi te kompanise lidere kroate te prodhimit te superstrukturave dhe e cila ofron kualitetin me te larte.

PARTNERS

UKRAINE Avtoban Trailers Ukraine, Ltd. KHmelnytskyy
CYPRUS NORICUM Trade & Investments Nicosia
KAZAKHSTAN ТОО “NIQ” Толе би
ISRAEL Zvi Bar Engineering & Consulting Beit Shearim

DEALERS

GREECE Militsis single member p.c. Karditsa
ALBANIA Spi consultancy Tirana
KOSOVO Spi consultancy Tirana
RUSSIA Stroy Connect Group LLC Odintsovo
TURKEY Turmobil Ankara