Lajmet

Forumi Ekonomik Ukraine-Kroaci

By 17 Mars, 2022 No Comments

Mr. Andrej & Mr. Andrija

Prej 7 deri ne 9 Dhjetor 2021, Flammifer mori pjesë në Forumin Ekonomik Kroaci-Ukraine, mbajtur në Qëndrën Parkovy ne Kiev ku disktuam për interesimin e madh të kompanive Ukrainase për Bashkëpunim.

Në këtë takim Flammifer u përfaqësua nga Zt.Andrija Flanjak, Drejtori Nderkombetar i Shitjes,. dhe shpresojme qe ky takim do te na mundesoj nje prezence te re ne tregun nderkombetar